Kiemelt szolgáltatásaink: fekete-fehér nyomtatás, fotónyomtatás és spirálozás

0 Comments

A Copycorner digitális nyomda, fénymásoló, papír-írószer és nyomtatványbolt néhány kiemelt szolgáltatása:

Expressz fotónyomtatás és fekete-fehér nyomtatás:

A fotónyomtatás és a papír alapú fénykép tökéletesen ötvözi a legmodernebb digitális fotózás részletgazdagságát és a klasszikus fotóalbum műfaját.

Fotónyomtatás azonnal budapesti üzletünkben:

Üzletünkben kizárólag előre kiválasztott, illetve már kiválogatott képekből tudunk nyomtatni, a fotók válogatására többnyire nincs kapacitásunk. A fotónyomtatás menete gyors, közel 12 másodperc alatt kinyomtatható egy 10*15 cm-es fénykép. Az elkészült dokumentumok vagy fényképek futárszolgálattal nem szállíthatók, kizárólag bolti átvétellel kérhetők!

Fekete-fehér nyomtatás:

Üzletünkben lehetőség van nyomtatásra is gyors és korszerű nyomdagépekkel, fekete-fehér vagy színes A3 és A4 kivitelben. Gépeink egyaránt képesek környezetkímélő kétoldalas másolásra, illetve nyomtatásra is. A nyomatok minőségét és a berendezéseink működését folyamatosan ellenőrizzük, a nyomdagépeket természetesen folyamatosan karbantartjuk.

Lehet nyomtatni a következő eszközökről: pendrive-ról, CD vagy DVD lemezről, valamint előre elküldött e- mailből.

Kapcsolódó szolgáltatásaink fekete-fehér fénymásolás, valamint nyomtatás mellé- műanyag spirálozás:

A spirálozás legnagyobb előnye, hogy gyorsan elkészíthető, valamint az ezzel a módszerrel kötött oldalakat könnyen lehet fénymásolni is. Műanyag spirálozásnál jellemzően nagy a színválaszték, illetve számos különböző előlap is választható hozzá.A kinyomtatott dokumentumok a spirálozógép használatával gyorsan és egyszerűen összefűzhetők, a későbbiekben pedig extra oldalakkal bármikor tetszőlegesen kiegészíthetők.

A műanyag spirálozást A4 méretig vállaljuk.

Dokumentumok, melyeknél gyakori kötészeti eljárás a műanyag spirálozás:

  • naptárak
  • szakdolgozatok
  • tananyagok
  • prezentációk
  • katalógusok
  • jegyzetfüzetek
  • egyéb kiadványok

Válasszanak minket bátran, hiszen a folyamatos, innovatív fejlesztéseknek és a többéves nyomdai tapasztalatainknak köszönhetően a legmagasabb minőséget biztosítjuk nyomdai szolgáltatások terén is minden ügyfelünk részére!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük