FEKETE-FEHÉR NYOMTATÁS, FÉNYMÁSOLÁS

large-format-printing
fekete-feher nyomtatas

Előző
Következő

FEKETE-FEHÉR FÉNYMÁSOLÁS, NYOMTATÁS BUDAPESTEN, KEDVEZŐ ÁRAKON, ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS

FEKETE-FEHÉR NYOMTATÁS, FÉNYMÁSOLÁS BUDAPEST ÁRAK AKÁR 12 FT/OLDAL. 

[table id=1 /]
A3 NYOMTATÁS, FÉNYMÁSOLÁS BUDAPESTEN. A3 MÁSOLÁS A 9-ik KERÜLETBEN, A KÖZVÁGÓHÍDNÁL. [table id=8 /]

 * Az áraink bruttó árak, amelyek tartalmazzák a 27%-os áfát, nyomtatást, vagy fénymásolást, a  fénymásolópapír árát, és forintban értendők.

*Kiváló minőségű fekete-fehér nyomtatás, fénymásolás. A profi minőséget a KONICA MINOLTA nyomtatóink biztosítják. Az elkészült nyomtatási, fénymásolási munkáinkra minőségi garanciát vállalunk.

*Alapesetben a nyomtatási, fénymásolási megrendelések elkészülését azonnali kezdéssel vállaljuk. Természetesen ez abban az esetben lehetséges, amikor nyomdakész, azaz szerkesztést nem igénylő anyagokat kapunk a megrendelőtől. Figyelembe véve egy nagyobb rendelési mennyiségnél, úgy a nyomtatás, fénymásolás elkészítése is arányosan több időt vesz igénybe.

*Konica Minolta nyomdagépeink segítségével 1, vagy 2 oldalas nyomtatás, fénymásolás esetében percenként 35 db A/4-es, vagy A/3-as lapot tudunk kinyomtatni, fénymásolni.

* Alapvetően 80 g/nm tömegű papírra nyomtatunk, fénymásolunk. Vastagabb papír esetén a karton ára feláras. A 120 g/nm-es, és a 160 g/nm-es colorcopy papírok felára a nyomtatásnál, fénymásolásnál egyaránt 30 HUF/oldal. A vastagabb, fénymásoló kartonok esetében 250 g/nm-es colorcopy, és 300 g/nm-es névjegykarton esetében a nyomtatási, fénymásolási felár 50 HUF/oldal.

* Az árképzésünk sávosan csökken. Minél több oldalt nyomtatsz, vagy fénymásoltatsz nálunk, fajlagosan annál kevesebb lesz a nyomtatási, fénymásolási egységárad oldalanként. Például 10 oldal fekete-fehér nyomtatás 280 Ft, azaz 28 Ft/oldal. 100 oldal fekete-fehér nyomtatás, másolás esetében az 2200 Ft, azaz 1 oldal nyomtatása már csak 22 ft-ba kerül.   

*A dokumentumok nyomtatása, fénymásolása kétoldalas kivitelben is kérhető. Ebben az esetben egy lapra 2 oldal kerül nyomtatásra. Az árképzésünk alapja a duplex, azaz kétoldalas nyomtatás, másolás esetében is a nyomtatott, vagy fénymásolt oldalak száma.

*Igény esetén többféle színű, és vastagságú papírra is tudunk nyomtatni, fénymásolni. Azonnal elérhető, készletünkön lévő papírok 120 g/nm-es műnyomó papír, 160 g/nm-es colorcopy fénymásolópapír, 250 g/nm-es vastagságú colorcopy fénymásolókarton. 

*Egyedi igények esetében, külön megbeszélés alapján van lehetőség a hozott papírra való nyomtatásra, fénymásolásra. A hozott papír vastagsága 60-300 g/nm között lehetséges. Csak, és kizárólag sima felületű papírt tudunk elfogadni a nyomtatáshoz, fénymásoláshoz. Pl. a nyomtatási technológiánk nem alkalmas dombor kartonok nyomtatásához.

*Vállaljuk különböző típusú etikett címkék nyomtatását is. Például Rayfilm etikett címke, a címke méret 7 cm*3,5 cm. Ennél a típusnál egy íven 24 db címke található.

*A/3  méreten belüli azonnali öntapadós fólia nyomtatást is vállalunk. Víztiszta, átlátszó öntapadós fóliára tudjuk rányomtatni az Ön által kért grafikát, feliratot. A/3 (297 x 420 mm)  méretnél nagyobb méretű matricákat, kültéri fóliákat egyedi árazás alapján rendelésre tudjuk vállalni. Az árajánlat kérés minden esetben díjmentes, és nem jelent az Ön részére kötelezettség vállalást! Ne habozzon! Kérjen ajánlatot bizalommal! Ajánlatkéréshez írjon mailt vagy használja bátran az ajánlatkérő űrlapunkat! 

Kiegészítő szolgáltatásaink fekete-fehér fénymásolás, nyomtatás mellé: spirálozás, laminálás, szkennelés.

 

A nyomtatási, fénymásolási anyag kiváló minőségét Konica Minolta Bizhub C353-es típusú gépünk biztosítja.

Hogyan tudunk nyomtatni?

Hogyan tudunk nyomtatni?
-pen drive-ról, – CD, vagy DVD lemezről,
-előre elküldött e-mailből. /copycorner@outlook.hu/
A nyomtatás során 3 mm-es technológiai keret marad körben a lap szélein.
Nyomtatható fájlformátumok:
/PDF, Word, Excel, JPEG/

COPYCORNER DIGITÁLIS NYOMDA, ÉS NYOMTATVÁNYBOLT

Telefonszám: 06-70-311-0433

copycorner@outlook.hu

NYITVATARTÁS:

[table id=11 /]

 Dear Customers!

We speak in english. CopyCorner copy shop and printing office has a next basic services:

-copy and printing services. Black and white or color printing.

-spiral binding

-laminating

-scanning

-photo printing

-business cards

We distribute forms, and paper stationery products. 

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN, bruttó 7500 HUF rendelési érték felett.

A 7500 HUF alatti megrendelések esetén egységesen 990 HUF kiszállítási díjat számolunk fel.

*A rendelésben vegyesen lehet szolgáltatás, és a papír-írószer webshopunkban megrendelt termék. A rendelési értékben ezek összeadódnak. Például rendelsz laminálást 2500 HUF értékben, és mellette még rendelsz a shop-ból nyomtatványokat, irodaszert 6000 HUF, akkor a rendelési értéked 8500 HUF lesz, és jár a díjmentes kiszállítás Budapesten.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[ninja_form id=1]

Fekete-fehér nyomtatás és fénymásolás kedvező áron

Digitális fekete-fehér nyomtatás:

Üzleteinkben magas minőséget kínálunk a fekete- fehér nyomtatás terén is. A nyomtatáshoz a legmodernebb, Konica Minolta Bizhub márkájú nyomtató áll minden kedves vásárló szolgálatára. Nagy mennyiségű és sokféle anyagot is nyomtatunk, bármilyen felhasználási igénynek megfelelően. Legyen szó dokumentumokról, könyvmásolásról, jegyzetekről, dekorációról, öntapadós fóliáról bármit is szeretne, keressen minket személyesen telephelyeink egyikén, vagy kérjen ajánlatot e-mailben online!

Digitális nyomtatás, nyomtatás papírra vagy fekete-fehér fénymásolás:

Kevesebb példányszámú nyomdai munkáknál ez a legideálisabb és a legegyszerűbb megoldás. A digitális nyomdagépeknél a nyomtatás közvetlenül számítógépről történik, így ennek köszönhetően nincs nyomóforma költség, illetve rövidebb az átfutási idő. Lehetőséget kínálunk színes és fekete fehér kivitelben készített nyomatokra is. A hagyományos, fehér 80g/nm tömegű papíron kívül igény esetén többféle színű és négyzetmétertömegű papír nyomtatását is vállaljuk. Természetesen a dokumentumok fekete-fehér és színes fénymásolása és nyomtatása kétoldalas formában is kivitelezhető.Ebben az esetben egy lapra két oldal kerül nyomtatásra.

A nyomdai szolgáltatások napjainkban már szinte nélkülözhetetlenek a hétköznapi élet során, azonban nagyon hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a nyomda elérje a ma használatos csúcsminőségű technológiák alkalmazását. Mára a digitális nyomtatás és annak szolgáltatási köre jelentősen bővült, hiszen folyamatosan újabb és újabb eljárási módok jelennek meg. Ennek köszönhetően, a nyomtatás által kínált különböző lehetőségek számos területen alkalmazhatóak.

Igen ám, de vajon hogyan terjedt el a nyomtatás, mint szolgáltatás?

Az iratok, dokumentumok sokszorosítására való igény a történelem során számtalanszor merült fel az emberekben. Szükséges volt tehát egy olyan technika kialakítása, amellyel minél gyorsabban és hatékonyabban lehetett a különféle dokumentumokat sokszorosítani. Kezdetben még kézzel másolták a szövegeket amennyiben több példányt szerettek volna belőle, ám ez rendkívül időigényes és körülményes volt, ráadásul egy idő után a kézzel történő másolással az igényeket már nem tudták kellőképpen kielégíteni. A nyomtatás története igen régre nyúlik vissza, így a hosszú évszázadok alatt jelentős fejlődésen ment keresztül. Feltehetőleg az első magasnyomtatási technika a VIII. századi Kínában vált ismertté. Ebben az időben a magasnyomtatás egyetlen módja az úgynevezett fadúcos nyomtatás volt. Később a nyomda fejlődéstörténete során 1041-ben egy kínai kovács feltalálta a mozgatható nyomóelemeket, és tulajdonképpen ez a módszer Japánba eljutva nyitott utat a nyomtatási eljárások egészen napjainkig való rohamos fejlődésének.