FOTÓNYOMTATÁS ÁRAK BUDAPEST

fotonyomtatas
fenykep nyomtatas

Előző
Következő

FÉNYKÉPNYOMTATÁS FOTÓPAPÍRRA

FOTÓNYOMTATÁS AZONNAL, FÉNYKÉPNYOMTATÁS JÓ ÁRAKON

[table id=5 /] 
* Az áraink bruttó árak, amelyek tartalmazzák a fényképnyomtatás, és fotópapír árát egyaránt. *Fotópapír méreteink, amelyekre helyben, és azonnal tudunk fotónyomtatást vállalni.
9*13 cm-es, 10*15 cm-es, és 13*18 cm-es fotópapírok.  

 

Professzionális fotónyomtatás, EPSON L850-es típusú fotónyomtatóval.

Az L850 multifunkciós fotónyomtató megbízható, és kiváló minőségű fénykép nyomtatást biztosít.

Az eredeti Epson tintának, és a Micro-Piezo technológiának köszönhetően biztosítja a fénykép nyomtatás kiváló minőségét.

A fotó nyomtatási sebességnek köszönhetően közel 12 másodperc alatt kinyomtatható egy 10*15 cm-es fénykép.

Ezzel a technológiai színvonallal biztosítjuk, hogy Önnek, mint ügyfélnek ne kelljen sokáig várakozni, amíg kinyomtatjuk a fényképeit.

A fényképek nyomtatása lehetséges e-mailből, pen-drive-ról, SD-kártyáról.

Nagyobb mennyiségű fénykép nyomtatása lehetséges google drive-ra feltöltve, vagy we transferen keresztül átküldve. 

Dear Customers!

We speak in english. CopyCorner copy shop and printing office has a next basic services:

-copy and printing services. Black and white or color printing.

-spiral binding

-laminating

-scanning

-photo printing

-business cards

We distribute forms, and paper stationery products. 

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN, bruttó 7500 HUF rendelési érték felett.

* A 7500 HUF alatti megrendelések esetén egységesen 990 HUF kiszállítási díjat számolunk fel.

*A rendelésben vegyesen lehet szolgáltatás, és a papír-írószer webshopunkban megrendelt termék. A rendelési értékben ezek összeadódnak. Például rendelsz laminálást 2500 HUF értékben, és mellette még rendelsz a shop-ból nyomtatványokat, irodaszert 6000 HUF, akkor a rendelési értéked 8500 HUF lesz, és jár a díjmentes kiszállítás Budapesten.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[ninja_form id=1]

Budapest- Professzionális fotónyomtatás

Bizonyára már mindenkivel előfordult, hogy az irodában vagy éppen otthon megpróbált kinyomtatni egy fotót, ami homályos lett vagy teljesen összemosódtak rajta a színek, mely által egy nem éppen az elképzelésünknek megfelelő, rossz minőségű végeredmény született. Az emlékeink, illetve fotóink bizonyára túl értékesek ahhoz, hogy elveszni hagyjuk őket okostelefonjainkról vagy egyéb digitális eszközeinkről, éppen ezért meglehetősen fontos a jó minőségű fénykép nyomtatás, amely sokszor még a digitális nyomtatás korában is számos kihívással és kellemetlenséggel járhat. Természetesen néhány évtizeddel ezelőtt még esélye sem volt az embernek a digitális fotónyomtatásra, ugyanis a képeket csak sötétkamrákban lehetett előhívni , számos rendkívül hosszadalmas folyamat és munkálat során. Szerencsére azonban a technológia fejlődésének köszönhetően napjainkban ehhez nem kell más, mint egy színvonalas fotónyomtató és egy kis szakmai hozzáértés.

Amennyiben ön sem szeretne a fénykép előhívásával és kinyomtatásával bajlódni, vegye igénybe szolgáltatásainkat és nyomtassa ki fotóit egyszerűen, kedvező árakon és kiváló minőségben!

Miért érdemes nálunk kinyomtatni a kedvenc fényképeit?

1.A fotó nyomtatás során a minőségi fotópapír használata nálunk egy fő szempont:

Néhány ember számára egy kis apróságnak tűnhet, de a minőségi fotónyomtatás kulcsa bizony a megfelelő papír kiválasztása, hiszen ez lehet a legnagyobb hatással az eredményre. Ugyanúgy ahogy a patronok esetében, a papírnál is fontos az eredetiség és a kiváló minőség. Amennyiben garantáltan magas minőségű és tartós képet szeretne kapni, csak annyi dolga van, hogy kiválassza a konkrét képet amelyet ki szeretne nyomtatni, majd a további teendőket bízza a professzionális nyomtatóra.

2.Gyors és egyszerű használat- Ki gondolta volna, hogy ennyire szórakoztató lehet a kép nyomtatás?

Az általunk használt L850 multifunkciós fényképnyomtatónak köszönhetően ez a folyamat csupán néhány kattintással lebonyolítható. Az eredeti Epson tintának és Micro-Piezo technológiának köszönhetően biztosítjuk ügyfeleinknek a legkiválóbb színvonalat és a gyorsaságot, hogy ne kelljen sokat várnia fényképei elkészülésére.

Természetesen ahogy a legtöbb fotónyomtatást kínáló helyen, úgy nálunk is e-mailből, pendrive-ról vagy SD-kártyáról van lehetőség a fényképek előhívására, illetve kinyomtatására.

3.Végső simítások és utómunkálatok- lehetőséget kínálunk laminálásra is:

Bizonyára a fénykép kinyomtatásával sok esetben még nincs vége a folyamatnak, hiszen szükség van néhány végső simításra annak érdekében, hogy a kép hosszú ideig megőrizze a minőségét. Ilyen utómunkálat például a laminálás is. Laminálás során tulajdonképpen egy műanyagfólia bevonat kerül a fényképre, amely professzionálisabb külsőt kölcsönöz annak, valamint ellenállóbbá teszi a különböző ujjlenyomatokkal, illetve gyűrődésekkel szemben. Végezetül tehát nem árt ezen utómunkálat igénybe vétele sem, hiszen nemcsak esztétikailag teszi teljesebbé az elkészült dokumentumot, de még segít megőrizni annak minőségét is.