MŰANYAG SPIRÁLOZÁS

Spirálozás
bbs_master_big-1000x1000

Előző
Következő

[table id=3 /]

*Az áraink bruttó árak, amelyek tartalmazzák a 27%-os áfát. Az alapár tartalmazza a víztiszta előlapot, a hátlapot /fehér, fekete, sötétkék/, és a műanyag spirál árát is.

*Vállaljuk jegyzeteinek, iratainak spirálozását. Alapesetben a műanyag spirálozás elkészítését azonnali kezdéssel vállaljuk. Nagyobb mennyiség esetében a spirálozás elkészítése arányosan több időt vesz igénybe.

*Spirálozásnál gyorsan, és Budapest legkedvezőbb árain dolgozunk. Az elkészült műanyag spirálkötésre garanciát vállalunk. 

* A műanyag spirálozás egy rendkívül praktikus kötészeti megoldás. Kifejezetten gyors, olcsó, és egyszerűen bővíthető. A kibontás a dokumentum mechanikai sérülése nélkül kivitelezhető. A lapok cserélése, vagy bővítése után könnyen újra lehet spirálozni az adott dokumentumot.

*Vállaljuk A/5-ös, vagy A/6-os formátumú dokumentumok spirálozását is.

*Igény esetén az A/4-es dokumentumot tudjuk a rövidebb oldalon /fekvő formátum/ is spirálozni. Powerpoint-ban szerkesztett prezentációk esetében gyakran felmerülő igény. A/3-as formátumban lévő dokumentumokat csak, és kizárólag a rövidebb oldalán tudunk spirálozni.

*Meglévő műanyag spirálozott dokumentum kinyitása, és újra fűzése, 250 Ft/db. Ez az ár abban az esetben érvényes, amennyiben az eredeti műanyag spirált, illetve elő-és hátlapokat használjuk fel az újra spirálozás esetében. Például egy 100 oldalas dokumentumot kibontunk, és újabb oldalakkal egészítjük ki. 

*A 100 példányszámot meghaladó szériák spirálozása esetében bármilyen terjedelem esetében egyedi, és a lista árainknál kedvezőbb árakat tudunk kínálni. Kérjen, ajánlatot tőlünk az alábbi elérhetőségeinken, vagy a kapcsolatfelvételi űrlap használatával! Előre is köszönjük a bizalmát, hogy hozzánk fordul!  

*A műanyag spirálozáshoz használatos segédanyagok külön-külön is megvásárolhatóak. A csavart műanyag spirálok ára, mérettől függetlenül 140 Ft/db. A víztiszta előlap, és a hátlap /fehér, fekete, vagy kék/ ára együtt 140 ft/szett.

 

Kötesse nálunk Ön is dokumentumait!

A tapasztalataink alapján a spirálozás esztétikus, és tartós megoldás jelent.
Az üzleti életben, és a diákok körében is méltán népszerű műanyag spirálozás megóvhatja dokumentumait a mechanikai sérülésektől, illetve a felületi szennyeződésektől.


AJÁNLATKÉRÉS

COPYCORNER

 DIGITÁLIS NYOMDA, FÉNYMÁSOLÓ, PAPÍR-ÍRÓSZER ÉS NYOMTATVÁNYBOLT 

Telefonszám: 06-70-311-0433

copycorner@outlook.hu

NYITVATARTÁS:

HÉTFŐ 09:30 – 16:30
KEDD 09:30 – 16:30
SZERDA 09:30 – 16:30
CSÜTÖRTÖK 09:30 – 16:30
PÉNTEK 09:30 – 16:30
SZOMBAT ZÁRVA
VASÁRNAP ZÁRVA

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN, bruttó 7500 HUF rendelési érték felett.

* A 7500 HUF alatti megrendelések esetén egységesen 990 HUF kiszállítási díjat számolunk fel.

*A rendelésben vegyesen lehet szolgáltatás, és a papír-írószer, nyomtatvány webshopunkban megrendelt termék. A rendelési értékben ezek összeadódnak. Például rendelsz laminálást 2500 HUF értékben, és mellette még rendelsz a shop-ból nyomtatványokat, irodaszert 6000 HUF, akkor a rendelési értéked 8500 HUF lesz, és jár a díjmentes kiszállítás Budapesten.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[ninja_form id=1]

Műanyag spirálozás kedvező áron

Ahhoz, hogy a kinyomtatott irataink megőrizzék minőségüket, illetve megfeleljenek a különböző szakdolgozatoknál megkövetelt előírásoknak, a színvonalas és esztétikus kötészet használata elengedhetetlen. Igen ám, de vajon mi az a spirálozás?Maga a nyomdaipari spirálozás nem jelent mást, mint a lapok egy speciális fém vagy műanyag spirállal való összefogását.

Műanyag spirálozás előnyei:

  • kiemelkedően esztétikus kötési forma
  • rendkívül gyorsan elkészíthető, ráadásul igen költséghatékony megoldás
  • használata egyszerű és praktikus, hiszen a spirálnak köszönhetően a dokumentum minden irányba átfordíthatóvá, mintegy lapozhatóvá válik
  • nagyon sokféle stílusos színben és méretben megvásárolható
  • az összefűzött dokumentum utólag is folyamatosan bővíthető, mivel a spirált könnyen ki lehet bontani anélkül, hogy megsérülne
  • a különböző színben kapható elő- és hátlap kínálatunkkal bárki szebbé és különlegesebbé varázsolhatja iratai külső megjelenését

Hogyan zajlik a spirálozás menete?

A spirálozás egy igen egyszerű eljárással készül. Miután megtörtént a tetszőleges színű és kivitelű spirál elő- és hátlap kiválasztása, a lapok kilyukasztására kerül sor, ami egy műanyag spirálozógép segítségével történik. Ezt követően a kötendő dokumentum méretének megfelelően egy műanyagspirált helyezünk a spirálfésűk közé. Végezetül pedig már csak annyi maradt hátra, hogy átfűzzük a lapokat a spirálon, amely által el is készült az okmány.

Műanyag spirálozás árak:

Vállaljuk iratainak és jegyzeteinek spirálkötését professzionális minőségben, műanyag spirállal, kedvező áron! A spirálkötés elkészítését természetesen azonnali kezdéssel vállaljuk, nagyobb mennyiség esetén azonban elkészítése értelemszerűen több időt vehet igénybe. Spirálozásnál rendkívül gyorsan és olcsón dolgozunk, ráadásul a spirálozással elkészült dokumentumokra garanciát vállalunk. Budapest legjobb árain spirálozunk.

Nyomtatás- spirálozás:

A jegyzeteinek, iratainak vagy éppen szakdolgozatának műanyaggal történő spirálozása az egyik szakterületünk, így kiemelt figyelmet fordítunk annak igényes megjelenésére. Kiváló minőségű nyomdai eszközeinknek, illetve gépeinknek köszönhetően a spirálozás gyorsan és színvonalasan zajlik. Valamennyi áruházunkban elérhető a spirálozás diákok vagy magánszemélyek számára, illetve lehetőség van nyomtatásra és fénymásolásra is. Termékeinkről és egyéb szolgáltatásainkról a weboldalunkon további információk állnak a kedves vásárlóink rendelkezésére.