SZÍNES NYOMTATÁS, FÉNYMÁSOLÁS

szines nyomtatas
large-format-printing

Előző
Következő

SZÍNES NYOMTATÁS BUDAPEST, SZÍNES FÉNYMÁSOLÁS A4 AKÁR BRUTTÓ 45 FT/OLDAL.

[table id=2 /]

SZÍNES NYOMTATÁS, SZÍNES FÉNYMÁSOLÁS A3 AKÁR BRUTTÓ 100 FT/OLDAL.

[table id=9 /]

* Az áraink bruttó árak, amelyek tartalmazzák a 27%-os áfát, a fénymásolópapír árát, és forintban értendők.

* Alapvetően 80 g/nm tömegű papírra nyomtatunk, fénymásolunk. Vastagabb papír esetén a karton ára feláras. 

*Kiegészítő szolgáltatásaink színes fénymásolás,  színes nyomtatás mellé: spirálozás, laminálás, szkennelés.

* A lapadagolóba nem tölthető eredetik, tűzött dokumentumok, és könyvek másolása esetében az ár fixen 40 ft/huf/oldal, színes másolás esetén, fixen 140 ft/oldal.

*Kiváló minőségű színes nyomtatás, színes másolás. A profi minőséget a KONICA MINOLTA nyomtatóink biztosítják. Az elkészült nyomtatási, fénymásolási munkáinkra minőségi garanciát vállalunk.

*Alapesetben a nyomtatási, fénymásolási megrendelések elkészülését azonnali kezdéssel vállaljuk. Természetesen ez abban az esetben lehetséges, amikor nyomdakész, azaz szerkesztést nem igénylő anyagokat kapunk a megrendelőtől. Figyelembe véve egy nagyobb rendelési mennyiségnél, úgy a nyomtatás, fénymásolás elkészítése is arányosan több időt vesz igénybe.

*Konica Minolta nyomdagépeink segítségével 1, vagy 2 oldalas nyomtatás, fénymásolás esetében percenként 35 db A/4-es, vagy A/3-as lapot tudunk kinyomtatni, fénymásolni. 

*A dokumentumok színes nyomtatása, fénymásolása kétoldalas kivitelben is kérhető. Ebben az esetben egy lapra 2 oldal kerül nyomtatásra. Az árképzésünk alapja a duplex nyomtatás,azaz kétoldalas másolás esetében is a nyomtatott, vagy fénymásolt oldalak száma.

*Igény esetén többféle színű, és vastagságú papírra is tudunk nyomtatni, fénymásolni. Azonnal elérhető, készletünkön lévő papírok 120 g/nm-es műnyomó papír, 160 g/nm-es colorcopy fénymásolópapír, 250 g/nm-es vastagságú colorcopy fénymásolókarton. 

*Egyedi igények esetében, külön megbeszélés alapján van lehetőség a hozott papírra való nyomtatásra, fénymásolásra. A hozott papír vastagsága 60-300 g/nm között lehetséges. Csak, és kizárólag sima felületű papírt tudunk elfogadni a nyomtatáshoz, fénymásoláshoz. Pl. a nyomtatási technológiánk nem alkalmas dombor kartonok nyomtatásához.

*Vállaljuk különböző típusú etikett címkék nyomtatását is. Például Rayfilm etikett címke, a címke méret 7 cm*3,5 cm. Ennél a típusnál egy íven 24 db címke található.

*A/3  méreten belüli azonnali öntapadós fólia nyomtatást is vállalunk. Víztiszta, átlátszó öntapadós fóliára tudjuk rányomtatni az Ön által kért grafikát, feliratot. A/3 (297 x 420 mm)  méretnél nagyobb méretű matricákat, kültéri fóliákat egyedi árazás alapján rendelésre tudjuk vállalni. Az árajánlat kérés minden esetben díjmentes, és nem jelent az Ön részére kötelezettség vállalást! Ne habozzon! Kérjen ajánlatot bizalommal! Ajánlatkéréshez használja bátran az ajánlatkérő űrlapunkat! 

COPYCORNER DIGITÁLIS NYOMDA, ÉS NYOMTATVÁNYBOLT

Telefonszám: 06-70-311-0433

copycorner@outlook.hu

NYITVATARTÁS:

HÉTFŐ 09:30 – 16:30
KEDD 09:30 – 16:30
SZERDA 09:30 – 16:30
CSÜTÖRTÖK 09:30 – 16:30
PÉNTEK 09:30 – 16:30
SZOMBAT ZÁRVA
VASÁRNAP ZÁRVA

A nyomtatási, fénymásolási anyag kiváló minőségét Konica Minolta Bizhub C353-es típusú gépünk biztosítja.

Hogyan tudunk nyomtatni?
-pen drive-ról, – CD, vagy DVD lemezről,
-előre elküldött e-mailből. /copycorner@outlook.hu/
A nyomtatás során 3 mm-es technológiai keret marad körben a lap szélein.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[ninja_form id=1]

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN, bruttó 7500 HUF rendelési érték felett.

* A 7500 HUF alatti megrendelések esetén egységesen 990 HUF kiszállítási díjat számolunk fel.

*A rendelésben vegyesen lehet szolgáltatás, és a papír-írószer webshopunkban megrendelt termék. A rendelési értékben ezek összeadódnak. Például rendelsz laminálást 2500 HUF értékben, és mellette még rendelsz a shop-ból nyomtatványokat, irodaszert 6000 HUF, akkor a rendelési értéked 8500 HUF lesz, és jár a díjmentes kiszállítás Budapesten.

Színes nyomtatás és fénymásolás kedvező áron

Főleg színes nyomtatás igénybevételénél jelentős, hogy megbízható és minőségi szolgáltatással álljon rendelkezésre a kiválasztott cég. Természetesen nem kizárólag a megfelelő technikai háttér elengedhetetlen a nyomtatási szolgáltatások terén, hanem a szakemberek hozzáértése és ügyessége is, hiszen gyakran van szükség átméretezésre, szerkesztésre vagy egyéb technikai utómunkálatokra. A Copycorner gyorsnyomda a legkorszerűbb Konica Minolta Bizhub C353-es típusú gépekkel biztosítja azt, hogy megrendelői mindig elégedetten távozzanak, legyen szó akár fekete-fehér vagy színes nyomtatásról. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a gyorsaságra is, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy sok esetben bizony nem várathatnak magukra a nyomtatási teendők.

Milyen szolgáltatások érhetők el nálunk?

Szkennelés:

Érdemes a dokumentumokat mobiltelefonon, laptopon vagy egyéb elektronikus eszközön tárolni. A szkennelt dokumentumok előnye ugyanis, hogy ebben a formában sokkal könnyebben tárolhatóak és bármikor mozgathatóak. Nyomdánkban lehetőség van kis és nagy példányszámú fekete-fehér vagy színes dokumentumok szkennelésére is. Az elkészült digitális okmányok igény szerint pendrive-ra kiírva, e-mailen küldve vagy egyéb formában is kérhetőek.

Színes fénymásolás és nyomtatás hozott papírra is:

Alapvetően 80 g-os papírt használunk nyomtatásnál és fénymásolásnál is.Abban az esetben, ha kínálatunkban nem található meg az a papír amit szeretne, lehetőség van egyéni kérésre, ám használat előtt mindenképpen szakembereink ellenőrzik a papír minőséget, illetve hogy kellően alkalmas-e a kívánt feladat elvégzésére. Nem árt tisztában lenni azzal sem, hogy kizárólag sima felületű papírt tudunk elfogadni, illetve amennyiben ön hozza magával a papírt, a vastagsága mindenképp 60-300 g/nm közötti legyen. Vállaljuk a szórólap-, névjegykártya- vagy etikett típusú címkenyomtatást is.

A4 színes nyomtatás:

Színes nyomtatás és fénymásolás esetében percenként 35 db A4-es vagy A3-as lapot tudunk kinyomtatni vagy fénymásolni. Ára akár bruttó 45 Ft/oldal.

Tegye időtállóvá dokumentumait laminálással:

A laminálásnak köszönhetően a legfontosabb iratainkat és dokumentumainkat óvhatjuk meg használat során a különböző sérülésektől és szennyeződésektől.

Előnye, hogy a laminálás után nagyon könnyen tisztíthatóvá válnak az irataink, illetve kinézetük is professzionálisabb lesz.

Kétféle típusú lamináló gép létezik: hideg és meleg lamináló gép.A hideg laminálás ritkábban használt módszer, mely során ragasztóval vonják be a fóliát, majd ezáltal történik meg az adott dokumentum laminálása. Ezzel szemben az általunk is használt meleg laminálás során lényegében két felmelegített henger között halad végig dokumentumainkkal együtt az átlátszó lamináló fólia, mely a hő és nyomás hatására olvad rá az iratra.

A copycorner gyorsnyomdában a legmodernebb laminálógépek segítségével biztosítjuk az általunk nyomtatott vagy külső laminálási anyagok professzionális kivitelezését, kedvező áron.