SZKENNELÉS ÁRAK, A4, A3

benefits-of-document-scanning_orig
document_scanning_01

Előző
Következő

SZKENNELÉS BUDAPESTEN, SZKENNLÉS MAGAS MINŐSÉGBEN, KEDVEZŐ ÁRAKON

 

[table id=7 /]

A dokumentumok szkennelése kérhető fekete-fehérben, színesben, egyoldalas, vagy akár kétoldalas verzióban is. Több oldalas dokumentumokat, vagy akár különböző anyagokat is tudunk egy dokumentumként szkennelni. 

*Színesben JPEG, vagy PDF verzióban tudunk szkennelni. Fekete-fehérben TIFF, vagy PDF lehet a beszkennelt doukumtum formátuma. 

*300 dpi, és maximálisan 600 dpi között tudunk szkennelést vállalni. A szkennelési szolgáltatásunk jó minőségét a Konica Minolta bizhub c353-as típusú digitális nyomtatónk szavatolja. Nyomdagépünk nagyobb mennyiséget is gyorsan tud szkennelni.

*A szkennelés során van lehetőség különböző technikai beállításokra. Például a szkennelés során tudunk állítani a fényerőn, a szkennelési minőségen 300 és 600 dpi közötti tartományban. Egyoldalas különálló dokumentumokat tudunk egybefüggő anyagként például egy pdf fájlként digitalizálni.

*A szkennelhető anyagok lehetnek A6, A5, A4-s, vagy maximálisan A3 papír méretekkel rendelkező dokumentumok. 

*A tűzött, fűzött, spirálozott füzetek, munkafüzetek beszkennelése esetében az árlistánkban szereplő ‘lapadagóloba nem tölthető’ árkategóriák kerülnek felszámításra.

*A beszkennelt dokumentumot pen-drive-ra tudjuk rámenteni, vagy e-mail-ben továbbítjuk az Ön által kért címre. A szkennelés árában ez szolgáltatás benne van, ingyenesen mentjük le az Ön pen- drive-ra, vagy továbbítjuk e-mailben.

*Az elektronikus ügyintézés elterjedésével napról napra nagyobb hangsúly kerül személyes és hivatalos dokumentumaink digitális formában való tárolására. Egyik, és egyben legnagyobb előnye a szkennelt dokumentumoknak, hogy nem mennek tönkre, és kis helyen elférnek és bármikor könnyedén hozzáférhetőek lehetnek. Az ügyintézés a digitalizált formátumú iratokkal akár otthonról is kényelmesen megoldható. 

*Gyorsnyomdánkban lehetőséget biztosítunk kis és nagy példányszámú, kiváló minőségű, színes és fekete-fehér, akár expressz gyorsasággal elkészülő dokumentum, könyv, grafika, és fotó digitalizálására. Továbbá ügyfeleink az elkészült digitalizált anyagaikat különféle adathordozókra kérhetik.

*Megrendelőinknek plusz ingyenes szolgáltatásként szaktudásunkat is nyújtjuk, a szkennelt formátum legopcionálisabb paramétereinek beállításával.

COPYCORNER

 Digitális Nyomda, Fénymásoló, és Nyomtatványbolt 

Telefonszám: 06-70-311-0433

copycorner@outlook.hu

NYITVATARTÁS:

HÉTFŐ 09:30 – 16:30
KEDD 09:30 – 16:30
SZERDA 09:30 – 16:30
CSÜTÖRTÖK 09:30 – 16:30
PÉNTEK 09:30 – 16:30
SZOMBAT ZÁRVA
VASÁRNAP ZÁRVA

Kérdése van szkenneléssel kapcsolatban?

Forduljon hozzánk bizalommal! A 06-70-311-0433-as számon vagy az copycorner@outlook.hu e-mail címen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[ninja_form id=1]