Akció!

Grafitirón Koh-i-noor 1500 3B

Ft189.00

Grafitceruza rajzoláshoz

Legyen szó iskolásokról, művészekről, vagy rajzolni szerető felnőttekről, egy megfelelően felszerelt tolltartóhoz a színesceruza-készlet, tollak, radírok és egyéb írószerek mellé elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű grafitceruza beszerzése.

A 3B karcolási keménységű Koh-i-noor 1500 típusú grafitirón kiváló választás grafikai skiccek, tervek, rajzok elkészítéséhez. Könnyen faragható, kézre álló, magas törésszilárdságú lakkozott ceruza, melyet egészen egyszerűen öröm használni.

Korosztálytól függetlenül, de főként rajzoláshoz ajánljuk ezt a kiváló ár/érték arányú grafitceruzát.

  • rajzoláshoz ajánlott
  • 3B karcolási keménység
  • magas törésszilárdság
  • Koh-i-noor minőség
Cikkszám: P3031-1602 Kategória:

Leírás

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN, bruttó 7500 HUF rendelési érték felett.

* A 7500 HUF alatti megrendelések esetén egységesen 990 HUF kiszállítási díjat számolunk fel.

*A rendelésben vegyesen lehet szolgáltatás, és a papír-írószer webshopunkban megrendelt termék. A rendelési értékben ezek összeadódnak. Például rendelsz laminálást 2500 HUF értékben, és mellette még rendelsz a shop-ból nyomtatványokat, irodaszert 6000 HUF értékben, akkor a rendelési értéked 8000 HUF lesz, és jár a díjmentes kiszállítás Budapesten.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a fénymásolandó, spirálozandó, laminálásra, vagy szkennelésre váró anyagokért Budapesten belül ingyenesen kimegyünk, amennyiben a rendelési érték eléri a bruttó 5000 HUF-os értékhatárt! Az 5000 HUF-os értékhatár alatt 990 HUF a kiszállás díja. Amennyiben 7500 HUF feletti úgy a kiszállás, és utána a kész anyag kiszállítása is ingyenes!!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Grafitirón Koh-i-noor 1500 3B” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük