Akció!

Szabadságengedély 50×2 lapos tömb A/6 fekvő

Ft429.00

50×2 lapos tömb A/6 fekvő

Szabadságengedély nyomtatvány 50×2 lapos kiszerelésben

Egy munkáltató számára rendszeres odafigyelést igényel az alkalmazottakkal kapcsolatos információk törvényszerű dokumentációja.
Hogy minden bejelentés nélkül lefolytatott célvizsgálatnak eleget tudjon tenni cége, a 2015-ös törvénymódosítás óta fokozottan javasolt standardizált szabadságengedély formányomtatványokat alkalmazni.

Az alábbi A/6-os méretű lapos tömb nyomtatványunkban minden fontos információ (munkavállaló neve, azanosító száma, munkahelye, beosztása, igénybe vett szabadságok száma, stb.) rögzíthető a szabadságolásokkal kapcsolatosan.

Válassza szabadságengedély tömbünket és hagyja ránk a rendszerezést, hogy Ön teljes erőbedobással fókuszálhasson cége tevékenységére.

  • Szabadságengedély formanyomtatvány
  • Méret: A/6
  • 50×2 lapos tömb
  • fekvő
Cikkszám: B.18-49/V Kategória:

Leírás

DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN, bruttó 7500 HUF rendelési érték felett.

* A 7500 HUF alatti megrendelések esetén egységesen 990 HUF kiszállítási díjat számolunk fel.

*A rendelésben vegyesen lehet szolgáltatás, és a papír-írószer webshopunkban megrendelt termék. A rendelési értékben ezek összeadódnak. Például rendelsz laminálást 2500 HUF értékben, és mellette még rendelsz a shop-ból nyomtatványokat, irodaszert 6000 HUF értékben, akkor a rendelési értéked 8000 HUF lesz, és jár a díjmentes kiszállítás Budapesten.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a fénymásolandó, spirálozandó, laminálásra, vagy szkennelésre váró anyagokért Budapesten belül ingyenesen kimegyünk, amennyiben a rendelési érték eléri a bruttó 5000 HUF-os értékhatárt! Az 5000 HUF-os értékhatár alatt 990 HUF a kiszállás díja. Amennyiben 7500 HUF feletti úgy a kiszállás, és utána a kész anyag kiszállítása is ingyenes!!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szabadságengedély 50×2 lapos tömb A/6 fekvő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük