Naptárak

Asztali naptár tartó webáruház: jó árak, országos szállítás

Asztali naptár és tartó vásárlás minden típusban és méretben. Kiváló minőség megfizethető áron, gyors szállítással.

Asztali naptár és egyéb kalendáriumok tárháza

Ön is azon emberek közé tartozik, aki sose tudja nyomon követni a napokat vagy esetleg a határidők követése és betartása okoz problémát? Bizony nem véletlenül szerepel minden háztartásban az első teendők között egy új, minőségi naptár beszerzése. Lehet fekvő vagy álló, kisebb vagy nagyobb, fali vagy asztali, a lényeg, hogy feladatának megfelelően funkcionáljon.

Amennyiben önnek is szüksége van egy új asztali naptárra vagy egyéb kalendáriumra, tekintse meg gazdag kínálatunkat ahol az egyszerű, letisztult fekete-fehér naptáraktól kezdve egészen az egyedi és kreatív naptárakig mindenféle termék kapható!

Képes naptárak ajándékba:

Egy új naptárral igazi élményt ajándékozhatunk családtagjainknak, barátainknak vagy akár önmagunknak is azáltal, hogy egész évben harmonikus színek és minták köszönnek vissza az asztalainkról vagy falainkról.

Ezen termékek kifejezetten praktikus és egyedi ajándékok lehetnek bármely korosztály számára.

Kínálatunkban megtalálhatóak:

  • számos műbőrből készült, álló, asztali naptár tartó (többféle színben kapható)
  • zsebnaptárak, határidőnaplók
  • speditőr naptárak
  • több oldalas fali naptárak
  • számos különböző, képes asztali naptár (melyek terjedelme átlagosan 53 oldal, alapanyaguk pedig papír)
  • gyűrűs kalendáriumok

Asztali naptár:

Az asztali naptárok az irodai vagy otthoni íróasztalok olyan nélkülözhetetlen kellékei, melyek nap, mint nap használatosak. Tekintse meg webáruházunk széles asztali naptár kínálatát és rendeljen online, kedvező árakon!

Gyűrűs naptár:

A gyűrűs kalendárium kiváló időtervező eszköznek bizonyul. Egyszerűbbé teszi az időkihasználást, elősegíti a mindennapi teendők precíz elvégzését, valamint akár helyet is adhat személyes dokumentumainknak. Praktikus, dekoratív és sokkal gazdaságosabb kivitelezésű a hagyományos spirálozott kalendáriumokhoz képest.

Rendkívül könnyen kezelhető és cserélhető lapokból áll, mely akár egyéni ízlés szerint is összeállítható. Minden szempontból előnyös, hiszen nem csupán a hatékonyabb időbeosztáshoz nyújt segítséget, de rendkívül hasznos ajándéknak is bizonyul.

Álló fali naptár:

Ez a fajta naptár a legnépszerűbb és leggyakoribb típus, hiszen nem csak irodákban, de otthon is használható a mindennapok során, illetve természetesen akár fali dekorációként is funkcionálhat. Különlegességük az, hogy mivel jellegükből adódóan nem jegyzetelünk rájuk, így készülhetnek akár a megszokottnál eltérő papír felhasználásával is.

1–12 termék, összesen 233 db