Pénztárgép szalagok

Pénztárgép szalag és kassza szalag webáruház: jó árak

Pénztárgép szalag, kassza szalag vásárlás minden típusban és méretben. Kiváló minőség megfizethető áron, gyors szállítással

Pénztárgép szalag, hőpapír vásárlás kedvező áron

Pénztárgép szalag, papírtekercs, hőpapír vásárlás kedvező áron:

A hőpapír egy olyan termék, amellyel bizonyára már minden ember találkozott. Ha máshol nem, akkor bevásárlás során, ugyanis a hőpapír pénztárgépek és bankautomaták fontos kiegészítője, melyet leginkább blokkok, illetve nyugták nyomtatására használunk. Webáruházunkban számos hőtekercs és pénztárgépszalag közül lehet választani számos pénztárgéphez. A hőpapír szalag különböző méretekben kapható, kínálatunkban megtalálhatóak a leggyakrabban használt és legkeresettebb

típusok. Az általunk forgalmazott pénztárgépszalagok kizárólag kiváló minőségű thermo alapanyagokból készülnek, melynek köszönhetően a papírszalag felülete finom és porlepergető, így megkímélve a thermo fejeket a szennyeződésektől.

Amennyiben nem tudjuk pontosan eldönteni, hogy milyen méretű szalagot kell használni a pénztárgépünkbe, akkor keressük ki az adott pénztárgép műszaki leírását, melyen fel van tüntetve a pontos méret. Figyeljünk oda arra, hogy egyenlő szélességű papírból lehetőség van többféle hosszúságú és átmérőjű papírszalag megvásárlására is, így sok estben célszerű hosszabb vagy esetleg nagyobb átmérőjű szalagot választani.

Ezért érdemes thermopapírt vásárolni:

Amióta bevezették az online pénztárgépek forgalmazását, azóta szinte minden pénzautomata, illetve modern cashcube pénztárgép hőpapírral működik.

Ezen termék legfontosabb előnyei a hagyományos papírszalagokkal szemben a nyomtatás folyamatának gyorsasága és a festékszalagok mellőzése a nyomtatás során.

Igen ám, de hogyan is működik a hőpapír?

A kasszákban és terminálokban lévő nyomtatófej felmelegíti a hőérzékeny papírszalagot, ami ezáltal elszíneződik és láthatóvá válik a rányomtatott szöveg vagy vonalkód.

Ez, a hagyományos pénztárgépekben használt szalag többnyire két rétegű. Az alsó részen helyezkedik el az alap papírréteg, felette pedig maga a hőre érzékeny, vegyszerrel bevont felület, mely elszíneződik a nyomtatás folyamán.

Ezen felül természetesen van egy olyan alternatív megoldás is, amely egy extra védőréteggel ruházza fel az adott nyomatot. Ez főleg ipari körülmények között használatos, olyan esetekben, amikor kiemelten fontos, hogy az elkészült nyomaték hosszú ideig legyen védve a szennyeződésektől és egyéb sérülésektől.

Pénztárgépszalagok felhasználhatósága és minősége megőrzésének feltételei:

Minden kassza szalag a papíron feltüntetett dátumig használható fel, mely általában 8 év. Nagyon fontos, hogy ne tegyük ki közvetlen napfénynek, illetve ne tároljuk vegyi és alkoholt tartalmazó anyagok közelében!

A papír- és thermoszalag megvásárlása előtt érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen hatások érhetik a papírtekercset, illetve ajánlott annak függvényében vásárolni, hogy beltéri vagy kültéri használatra szükséges-e az adott árucikk.

Mind a(z) 12 találat megjelenítve