Vizuális táblák

Vizuális tábla webáruház: parafatábla, mágnes tábla, krétatábla és fehér tábla

Vizuális tábla vásárlás minden típusban és méretben. Kiváló minőség megfizethető áron, gyors szállítással

Vizuális táblák: parafatábla, krétatábla és egyéb termékek

A kisiskolások nem csak a számtant és az ábécét tudják megtanulni hatékonyabban és könnyebben a mágneses betűkkel és számokkal, de a mindennapi tanulást is elősegítheti egy krétatábla, parafatábla vagy esetleg egy mágnes tábla használata. Habár a hagyományos mágnes tábla inkább a gyermekek szobájába kerül, az írható, fehér tábla változata bizonyára minden irodában megtalálható. Ez nem véletlen, hiszen a feladatok elvégzéséhez számos területen van szükség nagyfokú szervezettségre és átláthatóságra , melynél ezek a típusú táblák óriási segítséget nyújthatnak.

Igen ám, de melyik táblát milyen helyiségbe ajánljuk?

Fali parafatábla:

A jó minőségű parafatábla igen hasznos eszköz lehet háztartásokban, irodákban, oktatási és kulturális intézményekben valamint egyéb munkahelyi környezetben, hiszen ezen helyeken kiemelten fontos, hogy minél gördülékenyebben és hatékonyabban lehessen elvégezni a különböző feladatokat. Otthoni környezetben azért kifejezetten előnyös, mert hagyhatunk rajta olyan kis cédulákat vagy üzeneteket, amelyek vagy nagyon fontos információkkal szolgálnak, vagy éppen csak egy széles mosolyt csalnak szeretteink arcára.

A parafatábla egy olyan eszköz, amely segítséget nyújt abban, hogy egyetlen fontos teendőről vagy feladatról se felejtkezzünk meg, ráadásul egy mágnes táblához képest sokkal nagyobb mozgásteret is biztosít. Számos méretben megvásárolhatóak, vannak ugyanis kisebb (40×60 cm), közepes (60×90 cm) és nagyobb méretű (90×120 cm) formátumok is.

Fali krétatábla:

A fali krétatábla habár egyszerűbb terméknek számít ezen kategóriában, mégis kétség kívül reneszánszát éli, hiszen a különböző kávézók és éttermek előtt elsétálva is gyakran megakadhat a szemünk egy-egy ilyen típusú , fontos információval szolgáló készítményen. Ideális és igen praktikus lehet gyerekszobákba, hiszen nem kell hozzá más, mint néhány színes kréta és egy szivacs, mellyel nem mellesleg rengeteget spórolhatunk a tollak, ceruzák és papírok anyagköltségén is.

Mágneses tábla, vizuális táblák egy helyen:

A mágnes táblákat nem csak oktatási célra, de irodákban is előszeretettel alkalmazzák. Előnyük a hagyományos táblákkal szemben, hogy sokkal inkább környezetbarátok, hiszen egyáltalán nem keletkezik krétapor a használatuk során. Ezen táblák könnyedén felszerelhetőek, illetve írásra és mágneses használatra is egyaránt alkalmasak. Természetesen a mágneses táblát dekorációs céllal is lehet hasznosítani, hiszen igen mutatós és persze könnyedén díszíthető.

1–12 termék, összesen 37 db